Om os - Du & Jeg

Velkommen til Du & Jeg, en hyggelig café beliggende i det maleriske Vedbæk, hvor hver kop kaffe fortæller en historie, og hvert måltid er en invitation til at nyde livets enkle glæder.

Du & Jeg blev grundlagt med en drøm om at skabe et særligt sted, hvor fællesskab, kvalitet og hygge går hånd i hånd. Inspireret af den danske kultur for hygge og samvær, ønskede vi at skabe et sted, der føles som et hjem væk fra hjemmet. Vores café er resultatet af mange års passion for god mad, kvalitetskaffe og ønsket om at bringe mennesker sammen.

Mød teamet

Bag Du & Jeg står et team af passionerede kaffeentusiaster, et køkkenhold bestående af ejerne Pernille og Anton og venlige tjenere, alle dedikeret til at give dig den bedste oplevelse. Vores team er vores familie, og vi deler alle en fælles kærlighed til god mad, fantastisk kaffe og fremragende service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Du & Jeg, hvor hver besøg er en mulighed for at opleve glæden ved god mad og godt selskab. Kom forbi og oplev, hvorfor Du & Jeg er et særligt sted i hjertet af Vedbæk.

Vi brænder for glade gæster

Peter Skovlund Friis
Peter Skovlund Friis
28 Oktober 2023
bettina skovborg.
bettina skovborg.
26 Oktober 2023
Super hyggeligt sted, god betjening og til meget rimelige priser .
Jan Andersen
Jan Andersen
21 Oktober 2023
Dejlig mad og hyggeligt sted 🤩😘
Bjarne Sunder
Bjarne Sunder
20 Oktober 2023
Endelig en hyggelig café på vedbæk Stationsvej med god service fra værtsparret og dejligt udvalg til fornuftige priser. Bjarne
Jesper Haumann
Jesper Haumann
18 Oktober 2023
Var heldige at der var bord - vi fik en lækker flæskestegsandwich - vi kommer igen
Jan og Elisabeth
Jan og Elisabeth
13 Oktober 2023
Super hyggelig sted, god mad. Hvor maden bliver lavet fra bunden af ejeren selv. Dejligt varm atmosfære, og skøn værtspar.
Sebastian Larsen
Sebastian Larsen
11 Oktober 2023
Best coffee I've had for ages. Cheesecake rated 5/5 by yours truly + two kids who also got free lollipops. Really cozy and lovely atmosphere. Attentive and caring service. Highly recommended!