Menukort

Gå på opdagelse i vores lækre menukort.

Drikkevarer

Husets Vinkort

Vores vinkort er nøje udvalgt i samarbejde med Nybom Vine, som har været rundt i verdenen og besøge vingårde for at finde de bedste vine til kortet.

Bobler

Hvidvin

Rosévin

Rødvin

Trænger du til et glas vin?

Tag et velfortjent pusterum hos Du & Jeg med et glas af vores nøje udvalgte vine. Vores vinkort byder på en række håndplukkede vine, der passer perfekt til enhver smag og lejlighed. Fra sprudlende bobler til fyldige rødvine, hver flaske er valgt for sin unikke karakter og evne til at komplementere vores lækre retter. Slap af, nyd stemningen og skål i et glas vin, der er lige så særligt som dit selskab

Skal kokken holde fri?

Trænger du til en pause fra køkkenet? Lad os forkæle dig med en aften hos Du & Jeg. Vores hyggelige café i Vedbæk er det perfekte sted at slappe af og nyde et måltid, hvor alt er taget hånd om. Vores aftenmenu byder på et udvalg af lækre retter, der er omhyggeligt tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi brænder for glade gæster

Peter Skovlund Friis
Peter Skovlund Friis
28 Oktober 2023
bettina skovborg.
bettina skovborg.
26 Oktober 2023
Super hyggeligt sted, god betjening og til meget rimelige priser .
Jan Andersen
Jan Andersen
21 Oktober 2023
Dejlig mad og hyggeligt sted 🤩😘
Bjarne Sunder
Bjarne Sunder
20 Oktober 2023
Endelig en hyggelig café på vedbæk Stationsvej med god service fra værtsparret og dejligt udvalg til fornuftige priser. Bjarne
Jesper Haumann
Jesper Haumann
18 Oktober 2023
Var heldige at der var bord - vi fik en lækker flæskestegsandwich - vi kommer igen
Jan og Elisabeth
Jan og Elisabeth
13 Oktober 2023
Super hyggelig sted, god mad. Hvor maden bliver lavet fra bunden af ejeren selv. Dejligt varm atmosfære, og skøn værtspar.
Sebastian Larsen
Sebastian Larsen
11 Oktober 2023
Best coffee I've had for ages. Cheesecake rated 5/5 by yours truly + two kids who also got free lollipops. Really cozy and lovely atmosphere. Attentive and caring service. Highly recommended!

https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk5692858